«Tiras», «Olimpic» și «Speranța» – lidere în Campionatul raional

Echipele de amatori «Tiras», Criuleni, «Olimpic», Pașcani, și «Speranța», Cimișeni au devenit lidere în Campionatul raional de fotbal, acumulând cele mai multe (câte 10) puncte.

DSC_5260

Duminica trecută, 30 iunie, în patru localități criulenene au fost jucate meciurile etapei III din campionat. Destul de încordat a fost meciul de pe stadionul din Pașcani, unde echipa locală Olimpic cu greu a învins formația Atletic, Bălăbănești, întărită în sezonul acesta cu câțiva fotbaliști amatori din localitatea vecină Corjova. La cele 3 goluri marcate de fotbaliștii localnici, echipa oaspete totuși a reușit să înscrie în poarta adversară două goluri. Scor final 3:2 pentru pașcaneni.

O altă partidă încordată a fost jucată la Criuleni, unde formația locală «Tiras» a învins echipa FC Onițcani cu 2:1. După cum ne-a informat Vladimir Guzun, reprezentantul echipei gazde, golurile formației «Tiras», Criuleni, au fost marcate de Călin Chirilov și Ion Sîrbu.  La Cimișeni echipa locală ”Speranța” a învins formația «Nistru», Boșcana cu 4:1.  Echipa «Minerul», Mașcăuți, a jucat în  egalitate 3:3 cu formația «Victoria», Zăicana.

Așadar, echipele «Tiras», Criuleni, «Olimpic», Pașcani și «Speranța», Cimișeni, au acumulat deja câte 9 puncte fiecare, și se află în fruntea clasamantului. Echipа «Atletic», Bălăbănești, deocamdată nu a acumulat nici un рunct, și se află la coada clasamentului.

Duminica viitoare, 7 iulie, se vor disputa meciurile etapei a IV-a din Campionatul raional al fotbalului.

Valeriu TURTA

Foto de autor

Echipa de fotbal «Victoria», Zăicana.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *