Reţinuţi pentru răpire de persoană

Poliția din Criuleni a reținut pentru 72 ore trei bărbați cu vărstele de 26-27 ani din Hârtopul Mare, raionul Criuleni, care sunt bănuiți de tâlhărie și răpire de persoană.

ip-criuleni

Maşina cu care a fost transportat bărbatul sechestrat. Sursa foto: www.facebook.com/ipcriuleni.criuleni

În cadrul măsurilor operative desfășurate de polițiști, s-a constatat că făptașii, în dimineața zilei de 31 octombrie, curent, pe la 07:20, pe o stradă din satul Hârtopul Mare, Criuleni, ar fi bătut un bărbat de 37 ani, locatar al aceluiași sat, după care au urcat victima cu forța în automobilul de model Dacia Logan și au luat direcția spre iazul din preajma localității.

Ajunși la destinație, bănuiții au legat pătimitul de un copac și i-au sustras suma de 5000 lei și buletinul de identitate. Apoi infractorii au urcat victima din nou în automobil, deplasându-se în direcție necunoscută. Pătimitul la un moment dat, când automobilul s-a oprit, a deschis ușa si a fugit spre sat.

Bănuiții au declarat polițiștilor că au procedat astfel, fiidcă pe când erau minori, victima a avut un comportament agresiv asupra unuia din suspecți și în ziua cu pricina a fost doar o răzbunare.

Dacă se va stabili vinovăția lor de cele săvârșite, atunci ei riscă până la 10 ani de pușcărie.

Serviciul de presă al IP Criuleni

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *