CriuleniDubăsariEst-CurierSănătate

Numărul cazurilor de Covid-19 atestă o creştere, în ambele raioane, pe parcursul ultimei săptămâni

În r. Criuleni, la data de 3 februarie, 2021, numărul cazurilor active de Covid-19 este de 136, ceea de e cu 37 mai mult decât miercurea trecută, când se atestau 99 de pacienţi  în tratament. De la începurul anului, numărul îmbolnăvirilor a fost în scădere, iar tendinţa nu s-a menţinut în ultima săptămână. 

Datele oferite de Centrul de Sănătate Criuleni arată în felul următor:

Covid 1Covid 2

 

 

Şi în raionul Dubăsari, după cum informază autorităţile raionale, conform datelor prezentate de Centrul de Sănătate Dubăsari, la 1 februarie  numărul  de persoane infectate era în creștere nesimnificativă. În perioada 29-31 ianuarie, infecţia a fost confirmată la 10 rsoane şi astfel  raionul Dubăsari înregistra 841 cazuri de persoane infectate, şi 778 persoane tratate.La 1 februarie în raion erau 16 decese din cauza complicaţiilor de Covid-91.

Cele mai multe cazuri active în r. Dubăsari erau în Holerani (15), Cocieri (10), Coşniţa (9), Pîrîta (6), Molovata Nouă (5), Doroţcaia (4). În celelalte localităţi numărul lor e de la 3 la zero.

Starea de urgenţă în sănătate publică este valabilă până la 15 februarie, 2021. Comisia naţională extraordinară de sănătate publică urmează să decidă, care sunt acţiunile de mai departe în vederea gestionării epidemiei de Covid-19 în Republica Moldova.

„E-C”

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button