Molovata Nouă nu cedează cupa

Turneul pentru «Сupa Președintelui Raionului Dubăsari la volei», ediția a XII-a, s-a desfășurat în perioada 19-20 decembrie 2015 cu participarea a 13 echipe din raionul Dubăsari, printre care trei echipe din localitățile Krasnâi Vinogradari, Țîbulăuca și orașul Dubăsari, precum și o echipă de volei din regiunea Vinița, raionul Krâjopol, Ucraina,  Arbitrul principal a fost Vasile Nagalisov.

DSC_2007

Locul III a fost disputat de echipele Doroțcaia și Ustia. Băieții din Doroțcaia au jucat mai bine, cu tușe puternice la plasă. Scor final – 2:0. A urmat meciul final între echipele Molovata Nouă și Țîbulăuca. În prima repriză voleibaliștii din Țîbulăuca reușesc să obțină victoria cu scorul 21:17.  Repriza a doua a fost foarte încordată. Scorul se menține egal 16:16, 17:17, 18:18! Echipa din Molovata Nouă totuși reușește să schimbe starea de lucruri. Urmează câteva tușe puternice pe deasupra plasei și arbitrii fixează victoria echipei din Molovata Nouă – 21:18. Totul s-a hotărât în repriza a treia. Suporterii din localitatea Molovata Nouă, printre care și primarul Oleg Gazea, activ scandează: «Mo-lo-va-ta!», «Mo-lo-va-ta!». Se execută ultima servire a echipei Molovata Nouă  și…  gata, scorul reprizei a treia devine de 15:9 şi aduce victoria echipei Molovata Nouă  cu 2:1. Echipa de seniori din Molovata Nouă, antrenată de Ștefan Drîga, intră în posesia trofeului principal déjà a șasea oară!.

A urmat ceremonia premierii.  Președintele raionului Dubăsari Grigore Policinschi a înmânat echipei Molovata Nouă Diploma de gradul I , premiu- 3000 lei și o Cupă originală. Diplome, cupe și premii 2000 și respective1500 au primit echipele Țîbulăuca și Doroțcaia. Echipa din localitatea Ustia tot a fost premiată cu Diplomă, Cupă și premiu în bani.

Grigore Policinschi, președintele raionului Dubăsari remarca în finalul festivității de premiere: «Din an în an Turneul de volei se desfășoară tot mai interesant, cu echipe noi. Pe viitor planificăm să organizăm un turneu la volei între echipe feminine».

Valeriu Turta

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *