Cultural

Mâine „Celebrăm Europa împreună”, fără discursuri plictisitoare pentru copii

Să fim solidari pentru pace...

Guvernul Republicii Moldova organizează pe data de 9 mai, de la ora 11:00 până la ora 15:00, în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”, programul pentru copii: „Celebrăm Europa împreună”. 

Ziua Europei simbolizează pacea și unitatea pe continentul european. Cu ocazia acestui eveniment, Guvernul invită cetățenii să viziteze Grădina Botanică din capitală în cadrul unui eveniment pentru copii cu expoziție de meșteșugari, program artistic din partea corului militar Credo, ateliere și activități pentru copii, expoziție a tehnicii de intervenție și criminalistică, spectacol din partea serviciului chinologic și al echipei canine, dar și alte surprize, comunică Daniel Vodă, șeful serviciului de presă al Guvernului RM.

 Intrarea pe teritoriul Grădinii Botanice este liberă, iar primii 3000 de vizitatori vor primi înghețată gratuită.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button