Locul III la Turneul de futsal «Memorialul Andrei Reus»

Echipa de fotbal «Rapid», Hrușova, a evoluat reușit la tradiționalul Turneu de futsal, consacrat memoriei lui Andrei Reus, fost jucător al selecționatei de tineret a Republicii Moldova.

DSC_2728

Un moment de atac al echipei «Rapid» Hrușova.

 

Competițiile, organizate de tatăl tânărului fotbalist, Mihai Reus, cu susținerea Federației Moldovenești de Fotbal, s-au desfășurat duminica, 21 februrie, curent, la Complexul Sportiv «Futsal Arena FMF» din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău.

După cum ne-a informat Constantin Scripnic, directorul CS «Futsal Arena FMF», la ediția a IV-a au participat 7 echipe: «Zimbru-83», Chișinău, «Rapid», Hrușova, «Boșcana», «Ciorescu», «Cricova», «Coșernița» și echipa Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicații (DGTPCC) din Chișinău.

Primele pe ternul de parchet au apărut echipele «Rapid», Hrușova și «Coșernița». Băieții din Hrușova joacă frumos în pas și obțin victoria cu scorul de 5:3. După care a urmat meciul între echipele «Cricova» și «Boșcana». Arbitrii Eudochim Tataru și Octavian Catanoi fixează victoria echipei din localitatea Cricova cu 6:3. În cel de al treilea meci echipa «Zimbru-83», in componența căreia jucau fotbaliștii exprementați Anatol Doroș și Alexandru Golban, foști jucători ai selecționatei Moldova, bate formația «DGTPCC» cu 7:1. A urmat meciul echipelor «Hrușova» și «DGTPCC».

Băieții de la Hrușova, instruiți de antrenorul Ion Vlas în câteva minute de pauză, joacă în a doua repriză mai agresiv, reușind să bată golul victoriei în ultima minută – 2:1.

DSC_2730

Lupta corp la corp pentru balon.

În finală au jucat echipele «Zimbru-83» și «Ciorescu». A fost un meci destul de încordat. Un singur gol a decis soarta competiției, cum s-ar zice, «la cuțit». Cu scorul de 1:0 a învins echipa Zimbru-83, care a devenit deținătoarea Cupei «Memorialul Andrei Reus». Echipa «Rapid» Hrușova s-a clasat pe locul III, fiind decorată cu o Diplomă și o minge, care a fost înmânată de către Constantin Scripnic, directorul Complexului Sportiv «Futsal Arena FMF».

  Valeriu TURTA

Foto de autor 

În imagine reprezentativă:

Constantin Scripnic, directorul CS «Futsal Arena FMF» decorează echipa «Rapid» Hrușova cu o minge.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *