CriuleniEst-CurierSocial

La Slobiozia Dușca seacă fântânile, iar sătenii dau vina pe cariera de lângă sat (video)

Un grup de cetățeni despre care un slobozian, Vladimir Beleaev, zice că le reprezintă interesele, au venit ieri, 8 octombrie, 2021, la întâlnirea cu deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Victor Spînu, cu reprezentantul Guvernului în r. Criuleni, Simion Pădurean, și cu primarul Sergiu Istrati, să le spună că sunt nemulțumiți de faptul că nu mai au apă în fântâni și cred că de vină ar fi cariera de lângă sat.

Beleaev a transmis un demers și o listă cu semnăturile a cca 300 de consăteni deputatului Victor Spînu, care a venit în sat pentru a se întâlni cu cetățenii și a le afla problemele. 

Vedeți în material opiniile celor nemulțumiți și reacția autorităților:

De la stinga la dreapta: Victor Spînu – deputat; Simion Pădurean – reprezentantul Guvernului în r. Criuleni; Sergiu Istrati – primarul s. Slobozia-Dușca.
Drumul care ducea spre ogoarele oamenilor a fost săpat.
Mormanul din mijlocul carierei este proprietatea încă nevândută a unui slobozian

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button