Incidente

Gospodari cu pomi furați

Trei bărbați de 18, 22 și 36 de ani,originari din Hâncești, Călărași și Chișinău, au fost filmați furând arbori decorativi din sectorul Centru al Capitalei.

Valoarea acestora fiind estimată la 21 de mii lei. Plantele au fost depistate la domiciliul unuia dintre bănuiți. În rezultatul perchezițiilor la domiciliile suspecților, oamenii legii au găsit și o pungă cu droguri, care a fost expediată la centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Precum precizează poliția, bărbații nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru furt și circulaţie ilegală a drogurilor. în sumă de 21 de mii de lei, pentru a le comercializa. Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore.

Pentru infracțiunile comise, aceștia riscă amendă în mărime de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 4 ani.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button