Echipa «Izvoraș-67», Drăsliceni – deținătoarea Cupei ARF Criuleni

 Echipa «Izvoraș-67» din Drăsliceni a devenit a doua oară câștigătoarea Turneului de mini-fotbal între veterani (30-40 ani), organizat de către Asociația Raională de Fotbal Criuleni, sub patronatul Consiliului Raional Criuleni.

Competițiile sau desfășurat pe terenurile cu acoperire artificială de la tabăra de odihnă din localitatea Slobozia-Dușca. După cum a declarat pentru «Est-Curier» Vasile Dabija, secretarul ARF Criuleni, în acest an competițiile la mini-fotbal au fost organizate pentru două categorii de vârstă: 30-40 ani și 40-60 ani. În categoria de vârstă 30-40 ani au concurat echipele «Izvoraș-67», Drăsliceni, «Corjova», «Boșcana», «Criuleni», «Dubăsarii Vechi» și «Cruglic». În categoria de vârstă 40-60 ani s-au duelat echipele «Izvoraș-67», Drăsliceni, Bălăbănești, Slobozia-Dușca, Boșcana, Dubăsarii Vechi și echipa de veterani din s. Drăsliceni.

DSC_2691

Echipa «Izvoraș-67», Drăsliceni (30-40 ani) – deținătoarea Cupei ARF Criuleni la mini-fotbal

După tragerea la sorți, la categoria de vârstă 30-40 ani primele au ieșit pe teren echipele «Izvoraș-67», Drăsliceni și «Criuleni». După 2 reprize a câte 15 minute arbitrul meciului Eudochim Tataru, fixează scorul 5:1 în favoarea fotbaliștilor din Drăsliceni. Pe celălalt teren artificial au jucat echipele de vârsta 40-60 ani «Drăsliceni» – «Slobozia-Dușca». Scor final fixat de arbitrul Oleg Filimon 9:2 în favoarea veteranilor din Drăsliceni. Au urmat meciurile (categoria de vârstă 30-40 ani) între echipele «Corjova» – «Boșcana» 8:1 și (categoria de vârstă 40-60 ani) între formațiile «Bălăbănești» – «Izvoraș-67» Drăsliceni 3:1, după care au jucat și celelalte echipe. Meciul pentru locul III, la categoria de vârstă 30-40 ani, s-a disputat între echipele «Criuleni» și «Boșcana». Au învins fotbaliștii din Criuleni cu scorul de 3:0. La categoria de vârstă 40-60 ani echipa din Dubăsarii Vechi a obținut victoria în fața veteranilor de la echipa «Izvoraș-67», Drăsliceni, cu 2:1. În finală echipa de veterani de vârsta 30-40 ani «Izvoraș-67», Drăsliceni, a învins formația ambițioasă din Corjova, după loviturile decisive la penalti cu 4:3, iar echipa de veterani de vârsta 40-60 ani din Bălăbănești a învins la penalti formația din Drăsliceni cu 2:1, după o remiză în cele două reprize de 2:2.

Echipele finaliste s-au învrednicit de Cupe, iar cei mai buni portari, apărători, atacanți au primit suvenire originale, înmânate de Oleg Ogor, vicepreședintele raionului Criuleni.

 

A doua victorie a echipe SŞ Măgdăceşti

Echipa Școlii Sportive Măgdăcești (U-12), antrenată de Eugen Avram, a mai obținut o victorie în Campionatul Moldovei la futsal între copii, ediția 2016 și acumulând în primele două meciuri 6 puncte prețioase se află în fruntea clasamentului.

Duminică, 14 februarie, primele pe terenul Complexului Sportiv «Alexie» din Chișinău au apătut echipele ȘS Măgdăcești și a Școlii Sportive Specializate Republicane de Fotbal (ȘSSRF).  Tinerii fotbaliști din Măgdăcești, instruiți de antrenor, din primele minute joacă agresiv, reușind să bată în poarta adversarilor 3 goluri, pe când cei de la ȘSSRF au marcat doar o dată. 3 puncte acumulate de băieții echipei ȘS Măgdăcești au permis ca formația condusă și antrenată de Eugen Avram să se stabilească pe prima poziție in clasament.

O victorie frumoasă în etapa a doua a Campionatului republican la futsal a obținut-o și echipa ȘS Măgdăcești (U-13), sub conducerea antrenorului Roman Onica. Tinerii fotbaliști Mihai Vlad (4 goluri), Mihai Negură (2 goluri) și Varius Lupașcu au marcat în poarta echipei «Locul Schimbării» 7 (!) goluri de o frumusețe nemaivăzută, pe când în poarta proprie au scăpat doar un gol.

Echipa Școli Sportive Măgdăcești (U-11), antrenată de Vasile Dabija, a pierdut meciul cu formașia ȘS Ialoveni cu 2:4.

Meciurile etapei a III-a s-au disputat duminica, 21 februarie.

 Valeriu TURTА, foto de autor

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *