Est-CurierSportiv

Duminică, 27 noiembrie, N-ONE vă invită la campionat

La 27 noiembrie, 2022, Clubul Sportiv N-ONE din Criuleni organizează Cupa Președintelui r. Criuleni la lupta națională ”Voievod”, cu participarea sportivilor din mai multe raioane. 

După cum ne-a informat Adrian Burunsus, antrenorul luptătorilor la această probă din or. Criuleni, să dispute Cupa Președintelui r. Criuleni vor veni copii și adolescenți din r-le Anenii Noi, Călărași, Strășeni, Chișinău, Orhei. 

Adepții luptelor ”Voievod” din r. Criuleni se antrenează în câteva săli amenajate cu acest scop, și anume în Dubăsarii Vechi, Hrușova și or. Criuleni, dar și în Vadul-lui-Vodă. Antrenamentele sunt accesibile copiilor începând cu vârsta de 5 ani și până la majorat.

Clubul N-ONE face parte din Federația de Luptă Națională ”Voievod”, care este și co-organizatorul evenimentului, alături de Clubul din Criuleni.

Competiția va începe la ora 10.00 în sala de sport a Centrului de Resurse pentru Tineri ”UNIT”.  

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button