Incidente

Doliu la Pohrebea

Vineri, 25 august 2023 dimineață, în jurul orei 04:50, un cuplu din s. Pohrebea, raionul Dubăsari s-a pornit la câmp, dar nu a mai ajuns.

Se deplasau cu un motocultor pe un drum de pantă, când bărbatul de 71 ani a pierdut controlul ghidonului, iar acesta s-a inversat.

După cum ne-a confirmat ofițerul de presă de la IPM, Silvia Vetcu, în urma accidentului, bărbatul s-a ales cu traumatisme la mâini și picioare, iar soția sa, de 68 ani, a murit pe loc.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

E deja al doilea caz în regiune, când accidentele cu implicarea motocultoarelor generează tragedii. În primăvară un caz similar a fost înregistrat la Dubăsarii Vechi.

*****

Pe canalul nostru de Telegram Est-Curier, vă oferim atât imagini relevante, cât și știri de actualitate din raioanele Criuleni-Dubăsari și din întreaga țară. Devino corespondent Est-Curier! În cazul în care ai imagini care ar putea deveni subiecte de știri, te încurajăm să ni le trimiți pe Viber sau Telegram la numărul 069789896.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button