Cultural

Descoperă cultura și istoria în timpul Nopții Muzeelor 2023 în Moldova

În luna mai 2023, va avea loc Noaptea Muzeelor în toată lumea. Evenimentul va avea loc și în Republica Moldova. Noaptea Muzeelor este o ocazie deosebită pentru a vizita muzeele, galeriile și alte locuri de cultură care participă la eveniment. De obicei, muzeele și galeriile sunt deschise până târziu în noapte și oferă o gamă largă de activități pentru vizitatori, inclusiv tururi ghidate, expoziții, concerte, proiecții de film și alte evenimente culturale.

În acest an, pe 13 mai, muzeele din Republica Moldova, împreună cu muzeele din România, vor organiza o serie de evenimente comune. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul noapteamuzeelor.org

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button