CriuleniEst-CurierSocial

De Ziua Drepturilor Omului, Centrul Echitate i-a premiat pe învingătorii concursului de desene

Cinci elevi ai Liceului Teoretic „B. Dânga” din or. Criuleni s-au învrednicit de premii pentru cele mai reuşite desene la tema drepturilor omului şi la tema luptei împotriva corupţiei.

Cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupţie, marcată la 9 decembrie, şi a Zilei Internaţionale a Dreprurilor Omului, serbată la 10 decembrie, Centrul de Justiţie Socială „Echitate” din or. Criuleni a lansat un concurs de desene la temele enunţate, invitând copiii să participe cu propriile lucrări.

După cum au remarcat organizatorii, numărul participanţilor a fost neaşteptat de mare, iar juriul a trebuit să ţină cont de respectarea tematicii concursului propus şi să ia în calcul efortul copiilor care a realizat lucrarea, înţelegerea temei, creativitatea.

Au jurizat lucrările un grup de participanţi la evenimentul dedicat Zilei Internaţionale Anticorupţie şi Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, şi anume: Viorel Barda, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Eugeniu Butucea, consilier raional Criuleni, Maria Jâmbei, secretarul Consiliului rasional Dubăsari, Aliona Terzi, consilieră în Biroul de Probaţiune Criuleni, Vadim Bujor, şef de secţie în Inspectoratul de Poliţie Criuleni.

Din 46 de lucrări, cinci au fosta apreciate, iar autorii lor au primit diplome de învingători, câte un borcan de miere şi câte un voucher la un magazin de cărţi, de o anumită sumă de bani, din care elevii să-şi procure ce-şi doresc.

Numele participanţilor câştigători este:

Locul I – Ţurcan Karina,

Locul II – Savciuc Maria; Ţurcan Cristina

Locul III – Savciuc Nicolae, Simon Ina.

Evenimentul a fost găzduit de Biblioteca Publică Orăşenească „T. Isac” din or. Criuleni.

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button