CriuleniCultural

De Hram la Criuleni – focuri de aritificii și interpreți îndrăgiți

Sărbătoarea e a bisericii – consemnarea Minunii Sfântului Arhanghel Mihail, de aceea ziua va începe cu o liturghie de sărbătoare, iar enoriașii lăcașului își pot înălța rugăciunile de sănătate, pentru sine și pentru cei apropiați, în primele ore ale dimineții.

La ora 10. 00, în preajma Centrului UNIT, primăria va organiza competiții pentru copii la ciclism, cross băieți și fete și desen pe asfalt, ne-a informat viceprimarul Iurie Procofiev.

ciclisti de hram
Competiția cicliștilor de Hram, anul 2017. Imagine din arhiva redacției.

La ora 12.00 unul dintre candidatii la funcția de primar va organiza competiții la lupte libere, în scuarul monumentului lui Ștefan-cel-Mare.

Programul de seară va începe la ora 20.00.

Pentru buna dispoziție a criulenenilor și a oaspeților orașului, primăria i-a tocmit pe interpreții Igor Rusu, Gabriel Nebunu, Doina Arsene, Mihai Grosu și Cristina Șeremet.

La ora 21.00 primarul Dumitru Simon va invita în scena instalată în piața Ștefan-cel-Mare cuplurile de criuleneni, care au atins performanța de a forma o familie pe parcursul a 50 de ani. Acestora, ca și familiei în care s-a născut cel mai tânăr locuitor, consiliul orășenesc le-a rezervat la ultima ședință câte un premiu bănesc. Cine sunt repsectivii oameni, puteți afla mâine, la ora 21.00, dacă vă alăturați mulțimii de petrecăreți din piață.

Seara va culmina cu un spectacol de focuri de artificii, lansarea cărora va începe la ora. 23.00.

Info ”E-C”

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button