De Hram la Criuleni – focuri de aritificii și interpreți îndrăgiți

Sărbătoarea e a bisericii – consemnarea Minunii Sfântului Arhanghel Mihail, de aceea ziua va începe cu o liturghie de sărbătoare, iar enoriașii lăcașului își pot înălța rugăciunile de sănătate, pentru sine și pentru cei apropiați, în primele ore ale dimineții.

La ora 10. 00, în preajma Centrului UNIT, primăria va organiza competiții pentru copii la ciclism, cross băieți și fete și desen pe asfalt, ne-a informat viceprimarul Iurie Procofiev.

ciclisti de hram

Competiția cicliștilor de Hram, anul 2017. Imagine din arhiva redacției.

La ora 12.00 unul dintre candidatii la funcția de primar va organiza competiții la lupte libere, în scuarul monumentului lui Ștefan-cel-Mare.

Programul de seară va începe la ora 20.00.

Pentru buna dispoziție a criulenenilor și a oaspeților orașului, primăria i-a tocmit pe interpreții Igor Rusu, Gabriel Nebunu, Doina Arsene, Mihai Grosu și Cristina Șeremet.

La ora 21.00 primarul Dumitru Simon va invita în scena instalată în piața Ștefan-cel-Mare cuplurile de criuleneni, care au atins performanța de a forma o familie pe parcursul a 50 de ani. Acestora, ca și familiei în care s-a născut cel mai tânăr locuitor, consiliul orășenesc le-a rezervat la ultima ședință câte un premiu bănesc. Cine sunt repsectivii oameni, puteți afla mâine, la ora 21.00, dacă vă alăturați mulțimii de petrecăreți din piață.

Seara va culmina cu un spectacol de focuri de artificii, lansarea cărora va începe la ora. 23.00.

Info ”E-C”

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *