Cum lucrează Agenţia de Servicii Publice de sărbători

Agenția Servicii Publice (ASP) va deservi cetățenii în zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat de presă emis de instituţie.

Astfel, astăzi, 24 decembrie, și 31 decembrie 2018, în intervalul orelor 8.00-16.00, în centrele multifuncționale ale ASP vor fi prestate toate serviciile din domeniile de competență ale Agenției.

Duminică,  30 decembrie, Centrele Multifuncționale Cahul și Bălți vor deservi cetățenii conform programului obișnuit de lucru, 8.00-17.00. Atenție, însă: în această zi, subdiviziunile ASP vor presta doar servicii de stare civilă și documentare a populației. Pe 30 decembrie va activa și Serviciul eliberarea actelor de identitate de pe str. Alexandru cel Bun 56, din sectorul Centru al Capitalei. Oficiul va primi solicitanții între orele 9.00-13.00.

Agenția Servicii Publice precizează că în zilele sus menționate nu vor fi disponibile serviciile la 24 de ore.

Orarul special a fost instituit pentru a acoperi necesitatea de servicii, în special, a cetăţenilor, care revin în decembrie din străinătate pentru a sărbători Crăciunul și Revelionul alături de familii. Cei care au nevoie de acte pot profita de orarul special.

Mai multe informații despre serviciile prestate de ASP găsiți pe site-ul instituției www.asp.gov.md sau la numerele de telefon  14-909 și (+373 22) 25-70-70.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *