Economic

Conectări noi și schimbări de branșamente

Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că joi, 13 mai 2021, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice. Astfel se vor efectua lucrări la :

Hîrtopul Mare parțial, în intervalul de timp între 09:05 – 10:30 pentru lucrări de deconectare/conectare/schimbare a branșamentului
s. Măgdăcești: str. Albinuta, Bucureşti, Decebal, Draslicenului, Flutura, Independenţei, Ion Vatamanu, Lucian Blaga, Măgdăceşti, Mihai Kogălniceanu, Mihail Sadoveanu, Muşatinilor, Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, Nucarilor, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Tineretului, Trandafirilor, Tudor Arghezi, Vasile Lupu, Veronica Micle parțial, în intervalul de timp între 09:45 – 15:45 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.
s. Dubăsarii Vechi
9060, 9060A(cons. noncasnici) parțial, în intervalul de timp între 09:00 – 16:00 pentru admiterea persoanelor terțe în instalațiile electrice
s. Hîrtopul Mic
parțial, în intervalul de timp între 10:45 – 12:00 pentru lucrări de deconectare/conectare/schimbare a branșamentului
s. Oxentea parțial, în intervalul de timp între 13:00 – 14:30 pentru conectarea consumatorului nou
s. Ustia, parțial, în intervalul de timp între 15:00 – 16:30 pentru conectarea consumatorului nou
s. Ișnovăț, parțial, în intervalul de timp între 14:00 – 15:30 pentru conectarea consumatorului nou .

M. Doruș

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button