CriuleniCultural

Circulație închisă pe o stradă din Criuleni, cu ocazia Hramului. Aflați programul zilei și costul sărbătorii

Strada 31 August 1989 din or. Criuleni va fi azi parțial închisă, pe porțiunea dintre sediile poștei și a Școlii de Arte. Șoferilor li se propune să ocolească pe strada Alexandru cel Bun. 

Primăria Criuleni organizează astăzi mai multe manifestări dedicate Hramului orașului. În program sunt competiții sportive cu premii, parc de distracții pentru copii, târgul meșterilor populari, târgul gastronomic, ediția a X-a a festivalului școlilor de arte „Minunile artei”, precum și concert cu interpreți cunoscuți din țară. Primăria anunță că vor fi și delegații de oaspeți de peste hotare, iar culminația serii va fi un spectacol de artificii.

Programul mai include omagierea celui mai longeviv cuplu, celebrarea nuntii de aur/argint, omagierea celui mai în vârstă locuitor al orașului, premierea învingătorilor concursului pentru cea mai amenajată curte și a celui mai exemplar gospodar, etc.

Conform devizului de cheltuieli, primăria a cheltuit pentru organizare 97 500 de lei. 

Programul zilei distribuit de organizatori arată așa: 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button