DubăsariPoliticSocial

Cancelaria de Stat și-a desemnat reprezentanta în raionul Dubăsari

Victoria Berzan, din 20 septembrie 2021, va fi  noul șef adjunct al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat în raionul Dubăsari. Astfel, o femeie va deține această funcție și va fi responsabilă de supravegherea corectitudinii legislative a actelor emise de autoritățile locale.

 

Victoria Berzan a activat în calitate de specialistă principală în secţia juridică a Consiliului raional Dubăsari şi a fost responsabilă de realizarea Planului local anticorupţie. Este licențiată în drept și administrație publică.

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button