Campania de prevenire a riscurilor situațiilor excepționale în rândul copiilor

Colaboratorii Secției SE Criuleni în comun cu IP Criuleni au organizat lecții teoretice, dar și practice de prevenire a riscurilor situațiilor excepționale pentru 600 de copii cu vârsta de 7-16 ani din cadrul taberelor de odihnă „Cristian O” – s. Slobozia-Dușca și „Cușmărica”-s.Răculești.

20190627_094917

Pompierii au instruit minorii la capitolul regulilor de apărare împotriva incendiilor prezentându-le celor mici metodele de reacționare corectă în caz de incendiu, dar și tehnica, și echipamentul din dotarea salvatorilor și a poliției. Pentru ca minorii să fie interesați de lecțiile practice, specialiștii MAI le-au organizat acțiuni interactive. Copii au simulat stingerea incendiilor prin refularea apei de la autospeciala de intervenții. Atenție deosebită a fost acordată regulilor principale de comportament în preajma bazinelor acvatice pentru prevenirea cazurilor de înec.

Angajații SSE Criuleni în comun cu angajații IP Criuleni au distribuit copiilor pliante ce conțin informații despre regulile de comportament în timpul sezonului estival. Acțiuni similare sunt efectuate de angajații MAI în mai multe tabere de odihnă pentru copii și au drept scop promovarea siguranței minorilor. Astfel de activități urmează a fi realizate pe tot parcursul perioadei estivale.

Secția Situații

Excepționale Criuleni

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *