Au demonstrat noua uniformă

Şeful IP Criuleni, Nicolae Vascan, şi adjunctul său, Sergiu Canţîr, au demonstrat consilierilor raionului Criuleni pe ce au fost cheltuiţi cei 200 de mii de lei, pe care aceştia i-au alocat, prin decizie, Inspectoratului de Poliţie.

IMG_1794În faţa celor 28 de consilieri prezenţi în şedinţa din 25 august, Sergiu Canţîr a demonstrat uniforma, iar şeful său a comentat că menirea ei este “comod de purtat la menţinerea ordinii publice, inclusiv pentru şefii de post, în activitatea lor cotidiană în sectoare”. Setul demonstrat constă din chipiu, costum de primăvară-toamnă, încălţăminte de primăvară-vară-toamnă, maiou, centuri.  Vascan a calificat costumul ca fiind practic, iar despre preţul acestuia, cu tot cu ecusoane şi epoleţi, a spus că ajunge la 2000 de lei, din suma alocată fiind achiziţionate 100 de costume.

Nicolae Vascan a dat asigurări că a fost selectată cea mai calitativă stofă, la cel mai convenabil preţ: costumul – 850 de lei; bocanii – 700 lei, centura – 140 de lei, chipiul – 130 de lei; maiouri – 170 de lei.

Cetăţenii la fel au avut ocazia să vadă noua uniformă a poliţiştilor criuleneni, deoarece aceştia au purtat-o în misiunea de menţinere a ordinii publice pe parcursul Festivalului “Meşterul Manole”, între 26 şi 29 august, 2016, în or. Criuleni şi în satele raionului.

Ultimile uniforme primite de angajaţii IP Criuleni au vechime între 5 şi 7 ani.

S. Cernov

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *