Est-CurierSocial

Atenție! Promoție pentru persoane juridice! Abonamente la prețul redacției până la 23 decembrie 2022!

”Înghețăm” prețul abonamentului pentru persoanele juridice!

În anul 2023 vom avea următoarele prețuri la ediția print a Ziarului ”Est-Curier”: 

Preţ lunar, disponibil la oficiile poștale:

Persoane fizice – 17.20 lei
Pensionari – 15.20 lei
Persoane juridice – 24.20 lei

Chiar și cu majorările operate, abonamentul este cea mai rentabilă investiție în timpul liber, pe care să-l puteți petrece aflând știrile locale, noutățile vecinilor sau poveștile oamenilor ce merită aflate. 

Fiecare abonat, persoană fizică, se bucură de dreptul de a plasa lunar gratuit o felicitare, o mulțumire, un aviz de mică publicitate. Costul unui aviz săptămânal depășește costul abonamentului pe toată luna!

Dar avem și o ofertă pentru persoanele juridice:

Doar până la 23 decembrie, agenții economici, instituțiile publice se pot abona la redacție cu prețul de 20 de lei lunar, în loc de 24,20 lei. 

Pentru aceasta e suficient să intrați sau să sunați la redacție pentru a indica numărul de abonamente solicitate. Achitările se fac prin transfer și se confirmă prin e-factură.

Detalii la telefonul a tel.: 068258168, 0248 20183, sau pe adresa electronică contact@estcurier.md

Fiți cu noi și în 2023!

 

Și nu uitați: fiecare bărbat are de așteptat pe cineva în mașină, iar un ziar îl face calm, ocupat și atent unde trebuie!!!

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button