Campanii Est-CurierEst-CurierSocial

Anunț public ”Turul de informare: Dialog pentru transformare” 

Îți pasă de felul în care decurg lucrurile în comunitatea ta și vrei să fii vocea localității în cadrul unui dialog democratic și să participi activ la dezbateri publice? Dacă faci parte dintr-un ONG sau reprezinți Administrația Publică Locală de nivelul I, atunci poți contribui ca localitatea ta să devină una din gazdele ”Turului de informare: Dialog pentru transformare”.

Programul Comunitatea Mea, în cadrul unei campanii de informare și dezbateri publice privind reforma  administrativ-teritorială, anunță un concurs public privind selectarea a 10 localități din Republica Moldova pentru a găzdui dezbaterile publice cu genericul ”Turul de informare: Dialog pentru transformare”.
Fă-ți vocea auzită! Vino la dezbaterile publice și împreună cu alți locuitori ai localității tale, veți avea posibilitate să vă expuneți problemele comunității, să vă informați și să vă exprimați opiniile privind reforma administrativ-teritorială.
Localitatea ta poate să devină gazda unui eveniment public din cadrul ”Turului de informare: Dialog pentru transformare”, dedicat reformei administrativ-teritoriale. Dezbaterile vor fi moderate de către jurnalista Valentina Ursu.

Alătură-te turului de informare și susține dialogul pentru transformare!
Dacă dorești să aduci ”Turul de informare: Dialog pentru transformare” în localitatea ta, accesează acest link și completează formularul de participare până în data de 27 septembrie 2021.

După închiderea procesului de înregistrare, experții Programului Comunitatea Mea vor selecta 10 cele mai bine argumentate și interesante răspunsuri din localitățile propuse, care, ulterior, vor fi invitate să devină gazdele evenimentelor.
”Turul de informare: Dialog pentru transformare” se va desfășura în perioada Octombrie – Noiembrie 2021.

Campania de informare și dezbateri publice privind reforma administrativ-teritorială este realizată de către Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button