Est-CurierIncidenteSocial

Accident rutier la Râșcova: trei familii distruse

În noaptea spre 25 mai 2021 șoferul automobilului Volkswagen a pierdut controlul și vehiculul în care se aflau doi pasageri de 32 și respectiv 43 ani, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. Maxim Cernovschi, reprezentantul IP Criuleni, relatează că șoferul de 30 de ani nu deținea permis de conducere, iar rezultatul testului alcoolscopic a arătat o concentrație de 0,34 mg/l de alcool. A fost reținut pentru 72 ore. Pasagerii au decedat până la sosirea ambulanței. 

Sursa imaginii: IP Criuleni

IP Criuleni atenționează automobiliștii că:
-Permisul de conducere este un act obligatoriu, pe care trebuie să îl dețină un conducător auto!
– Înainte de a pleca la drum asiguraţi-vă că autovehiculul este în stare bună de funcţionare !
-Nu vă urcaţi la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice, substanţe cu efect psihoactiv sau sunteţi prea obosit ! Nu este pusă numai viaţa dumneavoastră în pericol ci şi a celorlalţi participanţi la trafic.
– Respectaţi regulile de circulaţie şi adaptaţi conduită la condiţiile de trafic!
-Respectaţi reglementările legale privind transportul copiilor (folosiți centura de siguranţă şi scaunul special pt. copii).
– Folosiţi centura de siguranţă (conducători auto şi pasageri) pentru diminuarea riscului.
Pentru urgenţe – sunați la tel: 112.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button