Social

Câștigătorii granturilor pentru activități destinate tinerilor au fost nominalizați

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Tineret au făcut publică lista câștigătorilor Programului de Granturi 2024 pentru organizațiile de tineret. 

Din 97 dosare prezentate la concurs 26 de proiecte vor obține finanțare. Bugetul total alocat pentru inițiativele de tineret care vor fi dezvoltate în cadrul programului va constitui circa 12 milioane lei, iar activitățile vor fi implementate în perioada aprilie-noiembrie 2024.

Beneficiarii direcți ai proiectelor sunt tinerii, lucrătorii de tineret, organizațiile de tineret, consiliile tinerilor și ale elevilor, reprezentanții administrației publice locale, grupurile de inițiativă și echipele locale de tineret, care urmează să fie implicați în traininguri, concursuri, târguri, festivaluri, forumuri, expoziții, dezbateri, schimburi de experiență, precum și alte acțiuni similare, consacrate sectorului de tineret.

Lista câștigătorilor poate fi accesată aici.

Programul de Granturi pentru organizațiile de tineret 2024 este elaborat de către Ministerul Educației și Cercetării și implementat de Agenția Națională pentru Tineret, fiind desfășurat în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursurilor de proiecte pentru organizațiile de tineret, aprobat prin ordinul MEC nr. 419/2023.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button