Alegeri localeCriuleniPolitic

Primari aleși din primul tur în r. Criuleni

Conform datelor preliminare, publicate de Comisia Electorală Centrală, după prelucrarea a 38 de procese verbale din 38 posibile, datele arată în felul următor: 

or. Criuleni – Mihail Sclifos, PSRM
com. Bălțața – Perepicica Vadim, PSRM
com. Dolinnoe – Țelișceva Pavlina, PSRM
com. Drăsliceni – Petru Buzu, PAS
com. Hârtopul Mare – Anghelici Eugenia, PAS
com. Hrușova – Pavel Roșca, PAS
com. Miclești – Iurie Buga, PAS
com. Pașcani – Vasile Gîrbea, PSDE
s. Cimișeni – Pisarenco Valentina, PSDE
s. Corjova – Ojog Gheorghe, PL
s. Coșernița – Tipa Fiodor, PSRM
s. Cruglic – Iurie Neculai, PAS
s. Ișnovăț – Petru Țarigradean, CUB
s. Izbiște – Ion Plămădeală, ALDE
s. Jevreni – Igor Rotari, PLDM
s. Măgdăcești – Cojocari Liuba, PAS
s. Mașcăuți – Carțîn Valeriu, PAS
s. Rîșcova – Camenșcic Sergiu, PAS

Cu excepția satului Ișnovăț, în localitățile care au ales din primul tur rămân în funcție primarii cara au exercitat și mandatul precedent.

În celelalte localități va avea loc turul doi, peste două săptămâni. E vorba de com. Bălăbănești, s. Dubăsarii Vechi, s. Zăicana, s. Slobozia-Dușca, com. Răculești, s. Onițcani, com. Boșcana. 

*****

Pe canalul nostru de Telegram Est-Curier, vă oferim atât imagini relevante, cât și știri de actualitate din raioanele Criuleni-Dubăsari și din întreaga țară. Devino corespondent Est-Curier! În cazul în care ai imagini care ar putea deveni subiecte de știri, te încurajăm să ni le trimiți pe Viber sau Telegram la numărul 069789896.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button