Undă verde sportului de vară la Măgdăcești

Duminică, 9 iunie, curent, în satul Măgdăcești, s-a dat undă verde sportului de vară – deschiderea sezonului sportiv, organizat în cele mai frumoase tradiții de administrația publică locală în partineriat cu specialiştii Școlii Sportive din localitate.

DSC_5036 copie

Potrivit informației puse la dispoziție de Vitalie Onică, directorul ȘS Măgdăcești, în competițiile sportive incluse în program, s-au înscris peste 200 de copii, cadeți, tineri și tinere, dar și persoane mai în vârstă. Startul l-au dat tinerii fotbaliști.

La umbra unor copaci de arțari au început să concureze amatorii de șah și a jocului de dame. Pe panta de alergări se întrec la fugă elevii claselor I-V-a, arbitrați de profesorii Efros Elena, Vasile Dabija și Ion Gîdilica. Pe terenul de fotbal s-a anunţat o luptă aprinsă între tinerii fotbaliști, discipolii Școlii Sportive Măgdăcești. Băiețașii gonesc mingea de la o poartă la alta, veseli și emoționați după fiecare gol marcat. Mai mulţi tineri se înregistrează pentru a concura la bara fixă. Alături se dispută o partidă de volei…

DSC_4958 copie

Mai multe detalii de la acest eveniment citiți în ediția de vineri, 14 iunie, 2019 a ziarului „Est-Curier”.

 Valeriu TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *