Ploaia i-a debusolat pe criuleneni

Pe 5 iunie echipa din raionul Criuleni, formată din jucători ai echipelor de fotbal din Criuleni, Boșcana, Pașcani și alte localități a găzduit pe teren propriu, bine pregătit, al doilea meci din cadrul competițiilor Cupa Moldovei amatori, sezonul 2019-2020, disputat cu formația de amatori a ARF Ialoveni. IMG_20190612_215432Echipa localnică s-a opus în prima repriză circa 20 de minute. Microbiștii din raionul Ialoveni, iuți de picior și tehnici, reușesc să marcheze cinci goluri în poarta apărată de Marcel Moscul – 5:0!
În repriza a doua a început să plouă cu grindină ca cu găleata. De continuat jocul a devenit imposibil și arbitrii Iurie Covtun, Denis Borisov și Igor Bordan opresc meciul pentru un timp. Ploaia torențială puțin a încetat și fotbaliștii au ieșit din nou pe terenul de fotbal cu gazonul inundat. Balonul cu greu se pasa de la unul la altul, oprinduse în mulțimea de băltoace. Oricum fotbaliștii din Criuleni reușesc să bată două goluri adversarilor 2:5. Cu câteva minute până la finele meciului oaspeții mai reușesc să marcheze odată – 6:2. A răsunat fluierul arbitrului din centru Iurie Covtun, care oprește meciul, constatând înfrângerea echipei fotbaliștilor amatori a ARF Criuleni.
Celelalte două echipe din grupa «C» a ARF Anenii Noi și ARF Cimișlia în aceiași zi au jucat pe stadionul din Anenii Noi. Cu 5 minute până la finele partidei, meciul a fost întrerupt de arbitri din cauza ploii torențiale cu grindină și a fost amânat pentru altă zi.
Pe 9 iunie, curent, la Coșnița au juca echipele de amatori a ARF Dubăsari și ARF Slobozia din grupa «A». Pe 25 iunie, în grupa «C» echipa ARF Anenii Noi va găzdui formația ARF Criuleni, iar la Suruceni vor juca echipele Asociațiilor raionale de fotbal Ialoveni și Cimișlia.
Valeriu TURTA
Foto de autor
Terenul de fotbal din Criuleni era plin de bâlcuri.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *