Oxentenii au câștigat  «Cupa Guvernului»

Echipa Gimnaziului Oxentea, raionul Dubăsari, a devenit câștigătoarea ediției XII a turneului republican de fotbal «Cupa Guvernului», la care au participat juniori cu anul nașterii 2003-2004.

Oxentea 2

Euforie în echipa Oxentei!

În meciul final desfășurat pe stadionul orășănesc din Criuleni, pe 6 octombrie, curent, discipolii profesorului-antrenor Sergiu Isac au jucat cu tinerii fotbaliști de la Liceul Teoretic «Mihail Sadoveanu», raionul Ocnița. Primii deschid scorul băieții din Ocnița 1:0. În repriza a doua arbitrul de centru, Victor Zaharii, fixează două goluri marcate de atacantul echipei din Oxentea Sandu Sîrghi 2:1.

În meciul pentru locul III, formația Liceului Teoretic «Olimp», raionul Sângerei, a învins echipa Gimnaziului din Congaz, raionul Comrat, scor 1:0.

La festivitatea de premiere Marcel Minciună, șeful Direcției Sport al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Nicolae Cebotari, secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Oleg Ogor, deputat în Parlament, au înmânat echipelor finaliste diplome, medalii, mingi de fotbal, precum și premii bănești (I loc – 6000 lei, locul II – 4000 lei și locul III – 3000 lei). Echipa Gimnaziului din Oxentea a fost decorată cu principalul trofeu – «Cupa Guvernului».

Sergiu Isac, profesor la Gimnaziul din Oxentea şi antrenorul echipei, a declarat pentru «Est-Curier»: «Suntem nespus de bucuroși. Anul trecut echipa noastră la competițiile «Cupa Guvernului» a ocupat locul III. Acum noi am câștigat principalul trofeu și un premiu bănesc substanțial. Bravo băieților!».

V. TURTA

Foto de autor

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *