CriuleniEconomicSocial

Toamna serviciile comunale vor fi mai scumpe la Criuleni cu 7,50 lei

La 12 august 2022, în cadrul ședinței publice a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost emise Avize privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022 Î.M. „Comunservice” Criuleni.

Astfel beneficiarii Î.M. „Comunservice” Criuleni care au acces la serviciile de apeduct și canalizare vor achita din septembrie 27,40 lei  pentru m.c. Conform hotărârii ANRE cuantumul tarifelor constituie 13,70 lei/m3, atât pentru serviciul public de alimentare cu apă, cât și pentru serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate sau cu 7.50 lei mai mult decât în 2021.

 Criulenenii nu plătesc cel mai mare preț pentru aceste servicii. În aceeași zi ANRE a avizat tarifele și pentru Î.M. „Gospodăria Comunal-Locativă Călărași”. Călărășenii vor achita pentru serviciul public de alimentare cu apă – 19,97 lei/m3; pentru serviciul public de canalizare – 15,07 lei/m3.

sursa: ANRE

E. Chiriac

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button