CriuleniDubăsariEst-Curier

Igor Dodon n-a fost lăsat să treacă la microfoane, la „Toamna de Aur” de la Criuleni (video)

Unul din cei opt candidaţi la prezidenţialele din 1 noiembrie a trecut azi pe târgul tradiţional de toamnă, organizat în centrul raional Criuleni. Este vorba de Igor Dodon, care la momentul înregistării în cursa electroală, a spus la CEC că nu reprezintă nici un partid şi că a fost înaintat „de către popor” să candideze. Alături de el s-au prezentat şi o parte din consilierii raionali delegaţi de Partidul Socialiştilor, primarul oraşului Criuleni, Mihail Sclifos şi consilieri orăşeneşi din  Partidul Socialiştilor, preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, şi mai mulţi susţinători, îmbrăcaţi în geci şi chipiuri roşii cu simbolica socialistă. Prezidenţiabilul Igor Dodon a fost păzit de pază de corp şi însoţit de cameramani şi fotografi.

Surse din comitetul organizatoric al sărbătorii ne-au comunicat, că organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea şi să nu fie transformată în platformă electorală pentru nici un candidat.

Candidatul Igor Dodon, însă, a decis să treacă cu alaiul său pe la criuleneni, în drum spre alte localităţi, fapt ce i-a nemulţumit pe susţinătorii altor  prezidenţiabili. Câţiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură şi Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfăşura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, aşa încât preşedintele degrevat din funcţie să nu treacă spre ele. Poliţiştii prezenţi la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Igor Dodon s-a mulţumit să treacă pe la tarabele cu legume şi fructe, a primit în dar un buchet din pănuşi,pe care ulterior l-a dăruit soacrei la Molovata, şi  o jucărie de la meşterii populari, a contemplat peisajele pictate de Mihai Şerbu, artist plastic  din or. Criuleni, şi a plecat. 

 

 122458768_398041241224279_8405881964582207479_n

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button