CriuleniCulturalDubăsariEst-CurierPolitic

Ziua Europei 2021. Aflaţi care este programul evenimentelor (video)

Cu prilejul Zilei Europei 2021, Delegația Uniunii Europene vă invită să marcăm împreună solidaritatea și valorile europene! Și în acest an publicul va avea acces la emisiuni, activități și informații utile prin intermediul platformelor online, TV și radio.
Pe parcursul lunii mai, veți avea prilejul să aflați mai multe despre suportul acordat de către #EchipaEuropa, relațiile de cooperare dintre UE și Republica Moldova, precum și despre asistența Uniunii Europene oferită cetățenilor. Veți afla despre rezultatele tangibile ale susținerii din partea UE și Statelor Membre – ca dezvoltarea comunitățile locale, servicii sociale, suport pentru mediul de afaceri, protecția mediul înconjurător și multe altele.
Iar așa cum arta a fost mereu sursă de inspirație și renaștere, cu prilejul Zilei Europei, vă invităm cu drag și la festivalul de film și cultură europeană 2021.
Fiți parte a evenimentelor dedicate Zilei Europei! Agenda activităților o găsiți pe EU4Moldova.eu. Echipa Europa, solidari pentru sănătate, împreună pentru un viitor mai bun!

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button