Vor juca în etapa finală

O victorie importantă a obținut echipa Liceului Teoretic Măgdăcești în etapa III (regională) a Turneului Republican de mini-fotbal «Guguță», obținând dreptul de a reprezenta raionul Criuleni la etapa finală a tradiționalului turneu, care urmează să se desfășoare la baza de odihnă pentru copii  «Cristiano» din satul Slobozia Dușca în perioada 29 mai – 1 iunie 2015.

Meciurile etapei regionale au avut loc vinerea trecută, 15 mai curent, pe stadionul Complexului sportiv «Izvoraș» din localitatea Ratuș. După cum ne-a informat Vitalie Onică, arbitrul principal al competițiilor, la turneu au participat 5 echipe de copii a.n. 2003-2004 a liceilor și gimnaziilor din localitățile Bahmut și Sipoteni (raionul Călărași), Măgdăcești și Dubăsarii Vechi (raionul Criuleni) și echipa Gimnaziului din satul Oxentea (raionul Dubăsari). Din motive necunoscute nu au venit la competițiile regionale echipele din raionul Nisporeni.

Primele pe terenurile de fotbal au jucat echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și Liceului Teoretic Sipoteni. După două reprize a câte 20 minute, arbitrul meciului Vasile Dadija fixează scorul final de 4-2 în favoarea băieților din localitatea Măgdăcești. Pe al doilea teren s-au confruntat echipele Gimnaziului din satul Oxentea și a Liceului Teoretic Dubăsarii Vechi. A fost un meci destul de încordat. Scor final 2-1 pentru echipa din Oxentea.

Apoi au urmat meciurile dintre echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și Gimnaziului din satul Bahmut. Arbitrul fixează scorul final de 6:1 pentru băieții din Măgdăcești. Duelul între echipele din Sipoteni și Dubăsarii Vechi s-a încheiat cu 3-1 pentru sipoteneni.

În meciul decisiv pentru dreptul de a participa în etapa finală a Turneului Republican de mini-fotbal «Guguță» au concurat echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și a Gimnaziului din satul Oxentea. Băieții luptau pe terenul de fotbal cu mult curaj și dârzenie pentru orice ocazie de a trimite balonul în poarta adversarilor. Spectatorii au urmărit multe goluri. Scor final 7-3 pentru echipa din Măgdăcești. Așadar echipa Liceului Teoretic Măgdăcești, antrenată de Roman Onica, va participa în etapa finală a tradiționalului Turneu Republican «Guguță», care se v-a desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie, curent la Slobozia Dușca.

Valeriu TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *