Vitalie Onică – noul președinte al ARF Criuleni

 Oleg Ogor, care după alegerile locale a fost numit în funcția de vice-președinte al raionului Criuleni, şi-a dat demisia din funcția de președinte al Asociației Raionale de Fotbal Criuleni.  La şedința, convocată cu acest prilej pe 14 august, curent, în sala mică de ședințe a Consiliului Raioinal Criuleni, Vitalie Onică, cu majoritatea voturilor, a fost ales în funcția de președinte al ARF Criuleni.

DSC_0323

La începutul ședinței reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Mircea Cojocari, șeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, pentru merite deosebite în serviciul fotbalilui, contribuție remarcabilă la dezvoltarea și propagarea fotbalului moldovenesc, l-a decorat pe Oleg Ogor cu Ordinul de Merit al FMF, mulțumind-ui pentru lucrurile bune în promovarea fotbalului în localitățile raionului Criuleni din ultimii ani.

La rândul său, Oleg Ogor le-a mulțumit primarilor satelor din raion precum și membrilor Executivului Asociației Raionale de Fotbal, pentru colaborare și susținere în propagarea fotbalului rural. Oleg Ogor a informat asistența că Vitalie Onică este unicul care a depus cererea de a candida la funcția de Președinte al Asociației Raionale de Fotbal Criuleni. Vitalie Onică a informat despre  programul de activitate a ARF Criuleni, care a fost completat cu unele propuneri ale primarilor și specialiștilor responsabili de fotbal din localitățile raionului Criuleni. ARF Criuleni a decis că în anul curent Campionatul raional de fotbal cu toate problemele care sunt, să fie organizat și finalizat, inclusiv cu aportul specialiștilor care și-au asumat responsabilitatea la începutul competițiilor, după care s-a purces la votare.

Vitalie Onică, cu majoritatea de voturi a membrilor Asociației Raionale de Fotbal Criuleni, a fost ales în funcția de președinte al ARF Criuleni. Secretar al ARF Criuleni a fost numit Vasile Dabija.

Valeriu TURTA

În imagine: Oleg Ogor îl felicită pe noul președinte al ARF Criuleni,

Vitalie Onică.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *