CriuleniCultural

(Video) Igor Cuciuc și-a lansat piesa ”Mămăliga neamului” ilustrată la Slobozia Dușca. Vezi ce mai urmează!

Colectivele artistice de amatori de la casa de cultură din satul Slobozia-Dușca, r. Criuleni, au fost protagonistele videoclipului interpretului Igor Cuciuc ”Mămăliga neamului”. Artistul a găsit aici oamenii potriviți și peisajele rustice potrivite pentru trei dintre piesele noi ale sale.  

Colaborarea cântărețului popular și a slobozienilor s-a înfiripat după ce artistul a cântat, pe 26 august, la Slobozia-Dușca, la concertul dedicat Zilei Independenței. Astfel, promovarea este bilaterală, artistul găsind la Slobozia-Dușca casele și oamenii potriviți pentru ilustrarea pieselor sale, iar artiștii locali – promovare și recunoaștere a talentului lor.  

”Igor Cuciuc ne-a descoperit datorită directorului Casei de Cultură, dlui Andrei Istrati. La o cafea după concertul din 26 august, dl Cuciuc ne-a povestit ce idei are și ne-a propus să filmeze cu noi clipul la piesa sa. Dânsul a urmărit activitatea colectivelor noastre, i-am plăcut. Noi mai întâi am ascultat piesa, ne-a plăcut și muzica, și textul, am fost de acord și chiar peste o zi au și avut loc filmările. Dar de fapt, nu este singura piesă ilustrată cu noi. Urmează să apară și alte două clipuri, unul filmat la mine acasă, iar altul – la dl Sitișco (n.r. – Ruslan Sitișco, coregraful ansamblului ”Țărăncuța”). Următoarea piesă și clip vor fi lansate în curând. Dl Cuciuc a apreciat și dansatorii din ”Țărăncuța”, și cântărețele din”Nemurelele”, și am colaborat în așa fel” – ne-a relatat Claudia Burlacu-Șerșun, directoarea artistică a Casei de cultură Slobozia-Dușca. 

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button