DubăsariEst-CurierSocial

Victoria Berzan: „Facem faţă şi avem acţiuni realizate” (video)

Realizarea Planului Local Anticorupţie (PLA)  în r. Dubăsari a fost monitorizată, pe parcursul anului 2020, de către AO Centrul de Justiţie Socială „Echitate” în cadrul proiectului „Implicare şi monitorizare pentru dreptate şi echitate” . La 9 martie, raportul de monitorizare, cu constatări şi recomandări, a fost făcut public, în cadrul unei mese rotunde online, cu participarea reprezentanţilor entităţilor monitorizate şi a instituţiilor de nivel central, responsabile de domeniul dat, a donatorilor şi monitorilor. 

Despre Planul Local Anjticorupţie în cadrul Consiliului Raional Dubăsari, raportul alternativ prezentat de către Centrul de Justiţie Socială „Echitate” pe marginea îndeplinirii acestuia, discutăm cu Victoria Berzan, specialistă principală în secţia juridică a Consiliului raional Dubăsari:

Acest interviu este realizat de A.O. Centrul de Justiție Socială ”ECHITATE” în cadrul Programului de granturi mici pentru monitorizarea alternativă a planurilor anticorupție sectoriale și locale al proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Partenerul local al proiectului – PP „Est-Curier”.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button