CriuleniEst-CurierSocial

Viaţa în direct (video). Cum califică autorităţile şi ce cred foştii ostaşi internaţionalişti despre războiul din Afganistan

La 15 februarie, ca şi în anii precedenţi, de altfel, la memorialul Eroului Necunoscut din or. Criuleni s-au adunat foştii ostaşi care şi-au exercitat serviciul militar în cadrul trupelor sovietice, dislocate în Afganistan, să se reculeagă în memoria celor rămaşi în munţii străini şi să se întâlnească cu cei în viaţă. Numiţi şi „afganezi”, apelativ care pe unii îi supără, cei care au nimerit în acel război afirmă că şi-au respectat jurământul de ostaş, drept replică reprezentanţilor autorităţilor, care tot mai des numesc acel război „străin”. Veteranii Afganistanului îşi continuă viaţa, cum afirmă unii, fără a cere privilegii sau favoruri, cu simţul datoriei cinstit îndeplinite. 

Vedeţi cum a fost ziua de azi, la Criuleni:

A 2 A 3 A1

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button