CriuleniEst-CurierSportiv

Undă verde sportului de vară la Măgdăcești

Duminică, 9 iunie, curent, în satul Măgdăcești, s-a dat undă verde sportului de vară – deschiderea sezonului sportiv, organizat în cele mai frumoase tradiții de administrația publică locală în partineriat cu specialiştii Școlii Sportive din localitate.

DSC_5036 copie

Potrivit informației puse la dispoziție de Vitalie Onică, directorul ȘS Măgdăcești, în competițiile sportive incluse în program, s-au înscris peste 200 de copii, cadeți, tineri și tinere, dar și persoane mai în vârstă. Startul l-au dat tinerii fotbaliști.

La umbra unor copaci de arțari au început să concureze amatorii de șah și a jocului de dame. Pe panta de alergări se întrec la fugă elevii claselor I-V-a, arbitrați de profesorii Efros Elena, Vasile Dabija și Ion Gîdilica. Pe terenul de fotbal s-a anunţat o luptă aprinsă între tinerii fotbaliști, discipolii Școlii Sportive Măgdăcești. Băiețașii gonesc mingea de la o poartă la alta, veseli și emoționați după fiecare gol marcat. Mai mulţi tineri se înregistrează pentru a concura la bara fixă. Alături se dispută o partidă de volei…

DSC_4958 copie

Mai multe detalii de la acest eveniment citiți în ediția de vineri, 14 iunie, 2019 a ziarului „Est-Curier”.

 Valeriu TURTA

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button