Social

Un tânăr de 26 ani și-a pierdut viața în preajma satului Mălăieștii Noi

La data de 23 octombrie, ora 00.55,  Inspectoratul de poliție Criuleni al IGP  a fost sesizat de o persoană precum că pe traseul Bălăbănești-Dubăsarii Vechi, în satul Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, s-a produs un accident rutier. Echipa de Reacționare Operativă a IP Criuleni a stabilit că  la intrarea în satul  Mălăieștii Noi, în curbă un automobil de marca Honda a deraiat și s-a tamponat de un copac de pe marginea carosabilului. În mașină se aflau trei persoane. Șoferul, un tânăr de 21 de ani și doi pasageri de 24 și 26 de ani. Se duceau să cumpere țigări, dun spusele martorilor.

În urma impactului, pasagerul de  26 ani,  care se afla pe  pe bancheta din spate,  în urma leziunilor corporale primite, a decedat  pe loc, iar celălalt pasager și șoferul nu au leziuni grave.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,64 mg/l.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, în acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele. Sătenii mai spun, că locul accidentului este marcat de alte incidente, cu câțiva ani în urmă acolo și-au pierdut viața alte două persoane.

Tânărul de la volanul mașinii activa în cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”, dar la data de 12 octombrie curent a solicitat eliberarea sa din funcție. În baza Codul Muncii i s-a cerut să mai lucreze încă 14 zile, însă nu s-a prezentat la serviciu invocând motive de sănătate.

 Info ”E.C”

Foto: Politia.md

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button