Est-CurierIncidente

Un locuitor al raionului Criuleni a rămas în vama de la Leușeni fără mașina procurată în Belgia

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au demarat cercetări pe numele unui conațional care a încercat să revină în țară cu un mijloc de transport a cărui număr de caroserie era modificat. Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 01 iunie curent.
Tânărul de 28 de ani, originar din raionul Criuleni, s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în Republica Moldova. Acesta se întorcea din Belgia la volanul unui automobil de model Audi A7, înmatriculat în străinătate.
În timpul verificărilor polițiștii de frontieră au observat unii indici caracteristici de falsificare a numărului caroseriei, și anume gravarea neuniformă a simbolurilor, precum și  prezența unor urme de vopsea.
La audieri, conaționalul a declarat că și-a procurat mașina în luna februarie curent și că vânzătorul l-a asigurat că totul este în regulă.
Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare. Automobilul a fost reţinut până la finaluzarea anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică, iar în dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

Info „E-C”

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button