CriuleniEst-CurierSocial

Un bătrân din r. Criuleni, în vârstă de 95 de ani, a decis să le ajute parlamentarilor „cu un gând bun”

Un beneficiar al Centrului de bătrâni „Alexandra Grajdian” din or. Criuleni, Pantelimon Mîrca, în vârstă de 95 de ani, a aprins ieri o lumânare, în timp ce asculta la radio şedinţa Parlamentului, la care Natalia Gavriliţă, premierul desemnat de Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova,  îşi prezenta cabinetul şi programul de guvernare.

Bărbatul tocmai revenise de la spital, unde-şi primise perfuzia, şi a fost surprins de personalul centului, care l-a vizitat în odaia sa, ascultând dezbaterile deputaţilor.

Directoarea Centrului, Tatiana Neculai,  a rămas suprinsă de gestul bărbatului, care i-a răspuns că „Lumânarea e pentru „ca să fie bine, și sa se înțeleagă acolo toti”!

Mirca

 

Despre viața lungă a lui Pantelimon Mîrca puteți citi AICI

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button