Târgul de caritate s-a desfăşurat la liceu

Pe data de 9 octombrie, 2015, elevii Liceului Teoretic “B. Dânga” din Criuleni, au desfăşurat ediţia 2015 a târgului de caritate. “Dar din dar se face raiul”, şi-au spus elevii şi, ajutaţi de părinţi şi diriginţi, au pregătit pentru târg cele mai delicioase specialităţi ale caselor: tarte, checuri, plăcinte, rulade, cornişori, biscuiţi şi chiar sarmale.

DSCN4512

La târg au putut fi cumpărate şi fructe, or, e toamnă şi acestea sunt din belşug, iar cei mai ingenioşi au atras publicul cu compot, pop-corn sau cu câte un bonus.

Potrivit organizatorilor, banii adunaţi din vânzări vor fi donaţi unei familii indurerate, care şi-a petrecut recent fiul – elev al liceului, pe ultimul drum, din cauza unei boli incurabile de care suferea.

În aceeaşi zi elevii au marcat şi sărbătoarea “Toamna de aur”, la fel tradiţională în şcolile din ţară. Şi, deoarece toamna la moldoveni este şi timpul sărbătorilor, elevii din clasele liceale au pregătit prezentări teatralizate ale obiceiurilor precum nunta, petrecerea la armată, scoaterea fetei mari la joc.

Info “E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *