Social

Sunt programate deconectări de energie electrică

Marți, miercuri nu va fi lumină în trei localități

 

Premier Energy anunță lucrări programate de reparație a echipamentului electric pe 11 ianuarie 2022 în or. Criuleni în intervalul de timp 8.45-11.00 pe străzile: str. 19 Septembrie, 31 August 1989, Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun str-la, Gospitalinîi str-la, Livezilor, Moldova, Sadovaia, Serghei Lazo, stradela Serghei Lazo parțial, în intervalul de timp între 08:45-11:00 pentru lucrari de reparatie a echipamentului electric
s. Hruşova parțial, în intervalul de timp între 09:30-17:00

În ziua de 12 ianuarie  lucrari de reparatie a echipamentului electric se vor desfășura la Cruglic parțial, în intervalul de timp între 09:30-16:30.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button