Spaţii sunt, e nevoie de idei

Instituţia Publică “Incubatorul de Afa-ceri Dubăsari”, situat în comuna Coşniţa, anunţă disponibilitatea spaţiilor pentru doritorii de a-şi dezvolta afaceri proprii, în domeniul producerii de bunuri şi prestării serviciilor.

Evenimentul de lansare a Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari

Evenimentul de lansare a Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari

Potrivit Eugeniei Nirca, administratoarea instituţiei, câteva activităţi anunţate acum opt luni, la deschiderea incubatorului, au rămas la nivel de idee, cum ar fi salonul de frumuseţe sau biroul de traduceri. Totodată, persoanele care decid să fondeze şi să administreze o afacere pot fi ajutate şi cu o idee de afacere care ar prinde bine la locuitorii din Coşniţa şi împrejurimi. Eugenia Nirca aminteşte că incubatorul oferă condiţii bune de activitate, reducere de 70% a taxei de arendă pentru spaţiu în primul an de activitate, instruire şi asistenţă în dezvoltarea afacerii. La moment în Coşniţa ar fi binevenite servicii, spre exemplu, în domeniul fumuseţii, servicii foto/video şi imprimări a evenimentelor sau reparaţie a încălţămintei. Spaţiile libere pentru producere sunt de 35-45 m2, pentru servicii – între 12 şi 20 m2.

Misiunea Incubatorului de Afaceri din Dubăsari  constă în crearea şi dezvoltarea unui mediu stimulator pentru dezvoltarea rapidă a strategiilor de afaceri ale firmelor incubate şi dezvoltarea economică locală prin crearea de noi companii şi locuri de muncă.

Info “E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *