CriuleniPoliţieSocial

Spargere şi furt de gadgeturi, la Criuleni

În noaptea de 7 spre 8 februarie 2021, a fost spart magazinul compaiei de telefonie mobilă Orange, din or. Criuleni. 

Potrivit angajaţilor acestuia, camerele de supraveghere au fixat imaginea unei persoane, care a reuşit să sustragă două tablete şi două lăptopuri. Bunurile ar valora aproximativ 50 de mii de lei. Poliţia a fost alertată.

Alexandru Ursu, şeful Secţiei securitate publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Criuleni, ne-a informat că este prima infracţiune de acest gen în oraşul Criuleni, în anul curent. Spargerea a fost înregistrată la ora 2:24, iar colegii săi din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii au ridicat înregistrările video de pe camerele de supraveghere ale unităţii şi lucrează asupra identificării persoanei bănuite, despre care spun că nu vor da detalii, deocamdată, care constituie secretul anchetei. Unităţile de comerţ de acest gen vor primi în scurt timp câte o prescripţie, ne asigură Alexandru Ursu, prin care li se va recomanda ce acţiuni să înteprindă pentru securizarea spaţiilor comerciale, ca să nu devină pradă uşoară infractorilor.

Orange spart

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button