CriuleniEst-CurierPoliţie

Slalom cu Jiguliul la Mălăieștii Noi

La 22 martie,un echipaj al Inspectoratului de poliție Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat  un vehicul de marca VAZ, care se deplasa neregulamentar. Au încercat să-l oprească, dar șoferul intenționat s-a eschivat, continuând mișcarea haotică prin extravilanul localității Mălăieștii Noi,  a comunicat Inspectoratul de Politie Criuleni.

Ulterior a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și a derapat într-o râpă. Exaltat bărbatul de 34 de ani, a încercat să dee foc cu benzină la automobil, punându-și în pericol atât viața proprie cât și a celor din preajmă.

Polițiștii au reacționat prompt și cu ajutorul unui stingător au lichidat focul. Bărbatul a fost însoțit la Inspectoratul de poliție din Criuleni pentru documentarea cazului. Testul de alcoolemie la care a fost supus demonstra că avea 0, 56 mg/l alcool în aerul expirat. Astfel dubăsăreanul s-a ales cu două dosare penale: pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatre a mijloacelor de transport și pentru huliganism, comunică IP Criuleni.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button