Slalom cu Jiguliul la Mălăieștii Noi

La 22 martie,un echipaj al Inspectoratului de poliție Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat  un vehicul de marca VAZ, care se deplasa neregulamentar. Au încercat să-l oprească, dar șoferul intenționat s-a eschivat, continuând mișcarea haotică prin extravilanul localității Mălăieștii Noi,  a comunicat Inspectoratul de Politie Criuleni.

Ulterior a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și a derapat într-o râpă. Exaltat bărbatul de 34 de ani, a încercat să dee foc cu benzină la automobil, punându-și în pericol atât viața proprie cât și a celor din preajmă.

Polițiștii au reacționat prompt și cu ajutorul unui stingător au lichidat focul. Bărbatul a fost însoțit la Inspectoratul de poliție din Criuleni pentru documentarea cazului. Testul de alcoolemie la care a fost supus demonstra că avea 0, 56 mg/l alcool în aerul expirat. Astfel dubăsăreanul s-a ales cu două dosare penale: pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatre a mijloacelor de transport și pentru huliganism, comunică IP Criuleni.

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *