CriuleniEcologicSocial

Sistări de energie electrică și gaze naturale în or. Criuleni. Când și unde – vezi aici (doc)

Furnizorii de gaze naturale și de energie electrică au notificat primăria Criuleni despre sistarea serviciilor, iar autoritatea a publicat avizele. 

Energie electrică nu fa vi mâine, 26 iulie, 2022, în cea mai mare parte a orașului Criuleni, de la 9.20 până la finalul zilei de muncă – ora 17.00. Motiv  – lucrări de reparație a echipamentului electric.

Furnizorul de gaze natrurale anunță sistarea livrării combustibiului în perioada 26 iulie, ora 8.00 – 29 iulie, ora 8.00. Serviciul nu va fi disponbibil consumatorilor conectați la punctul de distribuție a gazelor nr. 16, care alimentează străzile Basarabia, Frunze, Tolstoi, Creangă, Soltîs, Doina, Coțofana, Miorița, 31 August nr. 1 – nr. 36 și str. Chișinăului.

Motivul sistării – lucrări de înlocuire a unui element al rețelei de gaze naturale.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button