…Şi frumusețea s-a născut la sat

Al cincilea an consecutiv, la Corjova, Criuleni, se organizează concusul frumuseții “Miss Corjova”. Anul acesta, chiar de Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie, în concurs au intrat patru domnișoare, toate nascute în zodia varsător (coincidenţă, sau nu) și foarte atrăgătoare, care și-au arătat frumusețea, inteligența și capacitățile artistice la probele dans, muzică și actorie. 

14687_917068325010709_6430863762541408196_n

Cu o sală plină de susținători și o mare de aplauze fetele au trecut șapte probe, printre care proba artistică, prezentarea rochiei de seară, în care au defilat pe scenă simțindu-se la un bal, și prezentarea în costumele de baie. Pe tot parcursul serii atmosfera a fost incendiară alaturi de fetele de la “Alivera”, formaţiile folclorice “Mărgăritare” și “Lastăraşii”, soliștii Mariana Saganovschi, Claudia Pănuță, Valentina Harea și o droaie de copii talentați.

Într-un final câștigătoarea concursului și deținătoarea titlului de “Miss Corjova 2015” a fost desemnată Cătălina Bernevec. “Sentința” a fost pronunţată de către membrul juriului Vladimir Cernat, deputat în Parlament, care, folosindu-se de oczie, a felicitat și toate doamnele și domnișoarele cu prelejul zilei de 8 Martie, și în special parcipantele la acest frumos concurs, pentru că au avut nevoie de mult curaj ca să participle. Fetele au fost apreciate cu o mulțime de aplauze, au primit cadouri, flori, iar câștigătoarea – mult râvnita coroniță și un premiu bănesc de 1000 lei din partea primariei.

10408541_917067468344128_7327590423408169497_n

“M-am hotarât să particip la concurs cu scopul de a acumula experiență și fără a aștepta ceva în schimb. Toate participantele au fost bravo, mi-a părut bine să am concurente puternice, frumoase și inteligente. Când am aflat ca sunt eu „miss”, m-am simţit fericită și m-au încercat emoții de nedescris! Le mulțumesc mult familiei, rudelor și prietenilor pentru susținerea care mi-au acordat-o şi pentru felicitările din partea lor.

Fetelor, care vor participa în anii următori, aş vrea să le doresc mult curaj, să îşi poată evidenția frumusețea, gingășia, rafinamentul şi inteligenţa. Luptați pentru victorie și să nu va fie frică să încercați!”, a spus Cătălina Bernevec, „Miss Corjova-2015”.

“Poetul a zis că veşnicia s-a născut la sat, iar eu zic că frumuseţea s-a născut la sat”, spunea Ion Rebeja, membru al juriului şi consilier local, cu referire la prestaţia tinerelor corjovence.

Vasile Temciuc

Imagini: aspecte de laconcurs, autor Ion Pușcaș

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *