CriuleniEst-Curier

Și bancherii se pot retrage onorabil

După 26 ani de activitate la Moldova Agroindbank, inclusiv opt ani în funcție de Președinte al Comitetului de Conducere a Moldova Agroindbank dl Serghei Cebotari consideră că poate pleca din funcție cu inima împăcată.
În scrisoarea adresată partenerilor acesta declară: ”Am realizat practic toate obiectivele strategice puse în fața mea în calitate de Președinte al MAIB de către acționarii băncii, iar odată cu îndeplinirea acestora se încheie și mandatul meu. Acțiunile întreprinse de-a lungul anilor îmi permit să afirm cu toată certitudinea că las succesorilor mei o instituție puternică, foarte bine capitalizată, cu un potențial enorm și un partener de încredere pentru toți clienții noștri.”
maib_cebotari_ro-750x530
În mesajul de rămas bun adresat beneficiarilor acesta mai menționează că instituția bancară în fruntea căreia s-a aflat din 2013 și-a dublat practic activele și profitul.
”Am pus accentul pe confortul clientului în deservirea bancară, diversificând portofoliul de produse și insistând pe digitalizarea serviciilor și produselor, astfel încât Banca dumneavoastră să vă fie la dispoziție oricând și oriunde.”- spune Serghei Cebotari.
Acesta își exprimâ speranța că ”relațiile stabilite de-a lungul anilor cu MAIB se vor consolida continuu, astfel ca într-un final să aibă de câștigat fiecare dintre dumneavoastră și să fim mândri de ceea ce creăm acasă”.
 
Serghei Cebotari a avansat din funcția de vice președinte în cea de președinte al MAIB după ce Natalia Vrabie, care a condus timp de aproape 17 ani instituția și fiind în concediu anual, a depus cererea de demisie. În 2013 se vehicula că motivul demisiei ar fi fost evoluțiile politice, dar Natalia Vrabie nu a venit cu nici o explicație.
E prima dată când un bancher nu pleacă din funcție în manieră engleză.
E. Alexei

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button