Și-au luat o pauză până la 24 februarie (video)

Luni, 17 februarie, 2020, la cererea unei treimi din consilierii raionali, președintele raionului Criuleni a convocat ședința extraordinară a Consiliului Raional.

Pe ordinea de zi erau două subiecte, și anume cu privire la demiterea vicepreședinților raionului, Roman Onica și Oleg Ogor, și al doilea subiect – cu privire la alegerea vicepreședinților noi ai raionului.

IMG_8007

Președinte al ședinței a fost ales Mihail Colesnicenco, fracțiunea PPDA, care a propus celor 20 de consilieri care și-au consemnat prezența, să mai includă în ordinea de zi și subiectul cu privire la abrogarea deciziei nr. 3.6 din 27 decembrie, 2019, cu privire la stabilirea comisiei de concurs. Consilierii au acceptat, insă, dar datorită faptului că nu au avut pregătite primele două proiecte de decizii și nota informativă cu privire la acestea, consilierii PDM au cerut o pauză de 15 min, după care au revenit și au continuat ședința.

La scurt timp, însă, aceasta a fost întreruptă și s-a anunțat o pauză pe o săptămână, așa că sedința va continua luni, 24 februarie, ora. 10.00.

Filmul ședinței vedeți în continuare:

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *