DubăsariEducaţieSportiv

Şase titluri din 11 au fost câştigate de practicanţii dubăsăreni de arte marţiale

Șase titluri de campion din cele 11 categorii de greutate au cucerit elevii Școlii Sportive Dubăsari în cadrul Turneului la Arte Martiale dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, desfășurat la Pârâta.

Campioni au devenit Craijdan Bogdan, Creț Cornel, Daniel Tincul, Țurcan Petru, Diordiţa Artiom, Gatman Călin. Sportivii au fost decorați cu medalii, diplome şi cadouri de preţ.

Directorul Școlii de sport, Andrian Gherlac comunică că la acest turneu au participat copii de 6-14 ani inclusiv din or. Chișinău, clubul sportiv „Fight Club Garuda”, Căinari, clubul sportiv „Anaconda”, or. Dubăsari, Sparta.

Luptele s-au disputat conform regulilor de box și kickboxing, au fost foarte aprinse, fiecare sportiv muncind la maximum pentru a ajunge în finală. Competiția a fost benefică pentru toți și au fost respectate toate regulile de protecţie împotriva COVID-19.

L. Vîrlan

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button